Jiu Jitsu Kenmei

Gertjan Miedema
Jiu Jitsu trainer, fitnesstrainer

Gertjan Miedema

Ik ben Gertjan Miedema. Ik doe al sinds mijn jonge jaren aan vechtsporten. Ooit begonnen met Karate en later de overstap gemaakt naar het Jiu Jitsu en het Kickboksen. In het verleden heb ik daarnaast ook aan turnen gedaan.

Omdat ik al heel lang bij Johan train, ben ik op een gegeven moment ook gevraagd om af en toe in te vallen. Zo ben ik begonnen als trainer. Daarnaast hou ik ook erg van fotograferen en maak ik vaak foto’s tijdens de trainingen. Dit doe ik ook voor de plaatselijke voetbalclub waarin mijn dochter speelt.

Ik vind het leuk om mijn kennis en ervaring over te dragen op anderen en hen te helpen om hun doel te behalen. Sport levert een belangrijke bijdrage aan het welzijn van mensen en ik draag hieraan graag mijn steentje bij. Bij Jiu Jitsu Kenmei verzorg ik regelmatig Jiu Jitsu trainingen, zowel voor de jeugd als volwassenen. Daarnaast assisteer ik bij de bootcamptrainingen en de clinics en workshops die wij verzorgen voor scholen en bedrijven. Ik hoop je binnenkort eens te mogen begroeten tijdens één van de lessen of trainingen bij Jiu Jitsu Kenmei.

Gertjan Miedema