Jiu Jitsu Kenmei

Verzorgt ook bedrijfstrainingen!

Agressie & weerbaarheid bedrijven & instellingen
Voor bedrijven en instellingen bieden wij specifieke agressie- en weerbaarheidstrainingen aan voor bijvoorbeeld baliemedewerkers, verplegend personeel, buschauffeurs, kassamedewerkers etc. Vooraf wordt een intake gedaan om vast te stellen aan welke vaardigheden de deelnemers behoefte hebben. Tijdens de trainingen wordt geprobeerd zo veel mogelijk reële situaties te creëren waar de deelnemers in de praktijk mee te maken krijgen en wordt hen geleerd om effectief gedrag te vertonen om escalatie te voorkomen of te verminderen.

Zelfverdedigings- en aanhoudingstechnieken
Naast deze agressie- en weerbaarheidtrainingen is het ook mogelijk voor beroepsgroepen met uniform (politie, justitie, defensie, beveiligingsbedrijven) om specifieke cursussen voor zelfverdedigings- en aanhoudingstechnieken te volgen.

Motivatie & teambuilding (budocoaching)
Om uw medewerkers optimaal met elkaar te laten samenwerken als een team en individueel in hun kracht te zetten, organiseert Jiu Jitsu Kenmei motivatie- en teambuildingclinics.

Uw medewerkers zijn de grootste toegevoegde waarde van uw bedrijf, maar alleen als ze goed in hun vel zitten en zich prettig voelen in uw bedrijf en tussen hun collega’s. In deze clinics (wij noemen dit budocoaching) wordt met behulp van Jiu Jitsu en budoprincipes* gewerkt aan (zelf)vertrouwen, samenwerking, teamgeest, belastbaarheid en doorzettingsvermogen van medewerkers en management. Men ervaart hoe het is om een fysieke en mentale inspanning te leveren om een bepaald doel te bereiken. Niet alleen neemt het gevoel van eigen waarde toe, ook realiseren medewerkers zich welke waarde zij voor het team hebben en hoe hun team kan excellereren door gebruik te maken van ieders persoonlijke sterke eigenschappen.

*Budo is de benaming voor Japanse vechtsporten of krijgskunsten. Bu betekent in het Japans oorlog, gevecht, krijger of vechter. Do betekent weg of pad. Het doel van Budo is individuele ontwikkeling (fysiek en mentaal). Budo gaat dus eigenlijk over het pad, de weg van de fysieke en geestelijke ontwikkeling.

Zelfverdediging & weerbaarheid scholen
Jiu Jitsu Kenmei biedt de Jiu Jitsu lessen en zelfverdedigings-/weerbaarheidstrainingen ook aan op scholen en andere instellingen. Daarnaast is het ook mogelijk om op (basis)scholen bewegingsonderwijs te verzorgen. Met deze lessen ontwikkelen jonge kinderen (tot ca. 12 jaar) hun fysieke en mentale vaardigheden op een veilige manier en zonder een directe associatie met vechtsporten. In overleg kunnen wij de inhoud van de lessen goed afstemmen op de doelgroep.

Neem voor meer informatie over onze bedrijfstrainingen en onze tarieven vrijblijvend contact met ons op.

Jiu Jitsu Kenmei heeft voor de volgende organisaties trainingen verzorgd:

Avéro Achmea
Centraal Beheer Achmea
De Skûle Welzijn
Gemeente Harlingen
IKC Het Noorderlicht
IKC Prins Johan Friso
Jongerenwerk Harlingen
Judo Bond Nederland
Maritieme Academie Harlingen
Politie
RSG Simon Vestdijk
Sint Michaëlschool
Sport Fryslân
Veiligheidsregio Fryslân (Brandweer en GGD)